Primera col·laboració Música i Punt

341

El dimecres 22 de gener es va a portar a terme la primera activitat de l’any 2020 en col·laboració entre el Punt Jove i el Centre d’Estudis Musicals de Cal Maristany. Una iniciativa que connecta la música amb els joves amb la intenció d’ampliar els interessos en aquest sector.

El cicle d’accions que es portaran a terme, conjuntament, entre el Punt Jove i el CEM durant tot l’any 2020 rep el nom de Música i Punt i té l’objectiu de portar la música a l’equipament juvenil. Així mateix, es pretén treballar els diversos temes d’interès juvenil i, paral·lelament, ampliar els coneixements sobre els diferents estils musicals existents.

En aquesta primera sessió es va treballar l’artista catalana, recent guanyadora del premi Grammy, la Rosalia. El seu disc El mal querer ens endinsa en els diferents cicles de la violència i l’empoderament des d’una forma de fer música realment extraordinària.

Podeu seguir l’Instagram del Punt Jove dels Hostalets de Pierola per conèixer quina és la pròxima sessió del #musicaipunt.

Comparteix