Fi de festes amb els Reis

2614

Acaben les festes de Nadal i Reis atípiques, amb una part important de la població confinada per Covid, alguns actes anul·lats com la festa de Cap d’Any, però amb molt bona resposta en casos com el concurs de diorames, el Tió, la fira d’artesania, visita del patge Txelín o la cavalcada de Reis tot i ser estàtica.

Les festes de Nadal i Reis acaben amb la missa de Reis a la parròquia de Sant Pere i amb ella tres setmanes marcades pels primers actes dedicats a la Marató de TV3 amb xocolatada, patinatge o ball i l’inici de la campanya de Nadal en suport al comerç local amb la marca «DO Els Hostalets de Pierola». La setmana del 25 de desembre en van destacar l’arribada del Tió amb els follets de Pierola i la cagada popular del dia de Sant Esteve amb tallers familiars i molt nadalencs.

Èxit també en el concurs de diorames de clicks de Playmobil en l’exposició a Cal Batista i, tot i caure la festa de Cap d’Any, la fira d’artesania i la visita del patge amb temperatures molt agradables van animar aquest començament d’any. Amb la cavalcada de Reis (estàtica per segon any), el repartiment de regals a les cases i la missa de Reis conclouen unes festes on la Covid ha afectat moltes famílies hostaletenques amb símptomes físics, generalment, lleus però amb confinaments i trobades més reduïdes que les pròpies d’aquesta època.

Imtages de les festes de Nadal i Reis prement aquí.

 

Comparteix