Amb els Reis acaben les festes de Nadal

1677

Del divendres 16 de desembre al 6 de gener han tingut lloc els actes principals de les festes de Nadal que han inclòs mercats, tió, visita del patge Txelín, la campanya de suport al comerç local, mostres de balls, benvinguda al 2023 i cavalcada de Reis que, després de tres anys, han pogut fer la rua i interactuar amb normalitat.

Acaben les festes de Nadal i Reis després de més de 15 dies amb un conjunt d’actes que han combinat entreteniment, tradició, solidaritat i trobada. Cal destacar els actes en suport a la Marató de TV3 al llarg dels primers dies, el concert de Nadal al Casal Català, el Tió amb cagada popular, la tarda màgica amb el patge Txelín o la cavalcada dels Reis que tornava en el format habitual pel pas als carrers i parada a la plaça Cal Figueres amb tres estands habilitats per facilitar l’accés i la interacció.

Cal indicar també que el 4 de gener el patge Txelín també va ser a Can Fosalba i a Serra Alta i que en el concurs infantil de diorames de clicks de Playmobil que es va poder veure a Cal Batista del 2 al 4 de gener el primer premi va ser per Isolda Moreno. La resta d’actes celebrats en aquesta edició de les Festes de Nadal les podeu veure en el programa que es va publicar i que es pot consultar a continuació.

Podeu veure més imatges de les festes de Nadal i Reis prement aquí.

Documentació relacionada
Programa de Nadal 2022.pdf

 

Comparteix