La Caminada dels Nassos recull 182 somriures

328

Aquest dijous es van obrir les guardioles de l’activitat del passat 31 de desembre en la primera edició de la Caminada dels Nassos. La iniciativa va aconseguir 182€ destinats, íntegrament, a l’ONG  Pallapupas a través de la campanya #riuadadenassos que impulsa l’hostaletenc Francesc Esteve.

El passat 31 de desembre va tenir lloc la Caminada dels Nassos que lligava el tradicional acte conegut com a L’home dels nassos amb la campanya #riuadadenassos impulsada per l’hostaletenc Francesc Esteve. L’acte va reunir una seixantena de persones que van participar de la sortida i que, prèviament, van col·laborar fent un donatiu a canvi d’un nas de pallasso.

Finalment, aquesta setmana s’ha fet el recompte amb un total de 182€ que es destinen, íntegrament, a l’ONG Pallapupas que acompanyen amb un somriure persones hospitalitzades, familiars i personal sanitari.

La proposta estava organitzada per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, que va adquirir 150 nassos per a l’ocasió, i va comptar amb la col·laboració de la Comissió de Nadal i Reis, la Comissió d’Esports i l’Agrupació de Balls Populars dels Hostalets de Pierola. L’agraïment més especial és, però, per a totes les persones que van col·laborar participant o amb una aportació econòmica en l’última jornada de l’any.

Comparteix