Neteja de carrers i contenidors

910
Al llarg d’aquests dies, els operaris de neteja municipals intensifiquen el seu servei per desinfectar les zones més concorregudes del terme i on s’hi ubiquen els contenidors per tal de mantenir nets els espais comuns i garantir la higiene en punts especialment sensibles. L’actuació es fa setmanalment tant al nucli del poble com a les urbanitzacions i punts disseminats del terme.
.
Divendres l’actuació es va fer al nucli dels Hostalets de Pierola amb la neteja i desinfecció dels carrers principals, zones comunes (parcs, places, etc) i dilluns va ser el torn d’urbanitzacions i barris.
.
Un dels punts de neteja més importants és el de les zones on hi ha contenidors, per aquest motiu, des de Medi Ambient es recorda que mentre duri l’episodi del Covid-19 no hi ha servei de voluminosos i, per tant, es demana no deixar mobiliari vell, restes de runes ni material gran a la via pública o als contenidors de resta i rebuig.
.
L’Ajuntament demana comprensió davant aquesta situació inèdita i minimitzar l’ús de les escombraries tenint en compte que, pel fet d’estar tothom a casa, augmenta considerablement el volum de deixalles i és molt més fàcil que s’arribi al màxim de la capacitat dels contenidors.
.
Finalment es programa la neteja i desinfecció setmanal de zones comunes i contenidors del municipi: Dimarts i divendres (nucli), dilluns i dijous (urbanitzacions i barris).
Comparteix