La ‘Nit dels Museus’ se celebra un any més al CRIP

1062
El passat dissabte, 19 de maig el CRIP dels Hostalets de Pierola va celebrar la ‘Nit dels Museus’ amb patrimoni, música i gastronomia… malgrat la pluja.
Coincidint amb la ‘Nit del Museus’, el passat dissabte 19 de maig el CRIP va oferir visites gratuïtes, tallers i gastronomia. Es tracta d’una iniciativa del Consell d’Europa durant la qual diversos museus europeus obren les portes més enllà del seu horari habitual i amb una programació d’activitats especial.
El museu del CRIP, que ens situa a l’època del Miocè, era un dels reclams d’aquesta proposta que combinava les visites amb els tallers musicals a càrrec dels professors del Centre d’Estudis de Cal Maristany on els participants feien sons d’aquesta època per mitjà d’instruments. Una fideuà, beguda i les postres de ‘La Llar dels meus dolços’ van arrodonir una atractiva oferta per aquesta edició.
La ‘Nit dels Museus’, que compta amb una gran resposta de públic arreu del país, s’organitza amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM) que es commemora el 18 de maig. Aquest esdeveniment, que se celebra simultàniament arreu del món des del 1977, està organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Enguany, en la seva 41a edició, està dedicat al tema Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics, reconeixent les connexions que els museus estableixen amb la comunitat, el seu paisatge cultural o el seu entorn natural. Com cada any, una gran oportunitat per descobrir la gran quantitat d’exposicions que hi ha arreu del territori i, en el cas hostaletenc, la de viure de ben a prop la riquesa geològica del nostre terme.
Més imatges prement aquí.
Comparteix