S’ajorna la caminada al 17 de setembre

616

A causa de l’activació del Pla Alfa en fase 3, finalment se suspèn la Caminada Nocturna prevista per aquest dissabte 16 de juliol. La nova data programada és el 17 de setembre. Les persones que han fet la reserva rebran la devolució de la compra entre dilluns i dimarts a la mateixa targeta. 

Tots i els esforços de l’organització per intentar adaptar el menú i el recorregut de la 7a Caminada Nocturna a les condicions de la situació d’emergència per risc d’incendi al país, finalment es va decidir posposar l’activitat fins al 17 de setembre.

El Pla Alfa en fase 3 no permet fer foc, la qual cosa afectava la proposta inicial de fer hamburgueses a la brasa, amb opció vegana. Per altra banda, el protocol també impedeix fer qualsevol activitat que passi pel medi natural, ja sigui vinya o bosc, tal com preveia el recorregut.

Davant el dilema de celebrar una caminada pel nucli urbà i fer pa amb tomàquet amb embotit o ajornar la sortida, l’organització formada per Ajuntament, Comissió d’Esports i l’entitat Teca i Festa va optar per anunciar una nova data.

Des d’Entràpolis ja s’ha fet la devolució dels prop de 200 tiquets venuts que incloïen la caminada, sopar i obsequi. Els titulars del pagament rebran l’import abonat a la seva targeta en el termini, com a màxim, de 24/48 hores (segons l’entitat bancària).

Comparteix