Notícies de la setmana del bàsquet hostaletenc

4373

Aquesta setmana s’ha fet molta feina, encara que no tota la que s’havia previst ja que el partit de les Sènior es va haver d’ajornar per pluja i es jugarà el 17 de maig.

Divendres dia 8 d’abril es va iniciar l’escola de bàsquet amb els més menuts. Aquesta activitat sempre és gratificant. Treballar amb nens i nenes de 4 i 5 anys és molt interessant. Els infants s’ho van passar força bé i estan convocats pel proper divendres. L’horari és divendres de 17 a 18h i el preu és de 8€ al mes. Les classes es fan a la pista poliesportiva dels Hostalets de Pierola.

El cap de setmana, el Benjamí SECC Aislux es va desplaçar fins a Cornellà per fer el partit davant del Mediterrània Bàsquet. Els petits, com sempre, van jugar amb coratge i van lluitar al màxim però no van poder acabar emportant-se la victòria. Tot i així, tots van estar molt contents perquè es veuen els petits progressos que van fent individualment i col·lectivament.

L’Aleví SECC Sala va rebre al Frangoal de Castelldefels. Els hostaletencs van fer un partit molt bo, destacant la bona manera de conjuntar-se que hi ha entre els jugadors en atac i la coordinació i ajudes en defensa. Es van fer amb la victòria.

Pel que fa a les Cadets SECC Els Cafeters no van poder amb la defensa zonal que durant tot el partit va fer l’UE Capellades B. Tot i així van aguantar els tres primers quarts, però en l’últim les locals van marxar en el marcador.

Aquesta setmana comença l’activitat en dimarts quan les Sènior reben a les Xipirones d’Esparreguera.

El Benjamí SECC Aislux rebrà a casa a l’EE Llor A a les 10 del matí de dissabte, l’Aleví anirà a Font Rubí, mentre que les Cadets jugaran a les 11.30 a Òdena.

Molta sort a tots i totes!

Comparteix