Nou cicle de Concerts d’Estiu a la Fresca als Hostalets de Pierola

882

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ha organitzat un nou cicle de Concerts d’Estiu a la Fresca.

L’inici d’aquest cicle serà el proper divendres, 30 de juny al Parc de Cal Ponsa. El primer grup a participar en el cicle és ‘Kebiart Ensemble

Kebyart Ensemble és un quartet que neix l’any 2014 en el sí de l’ESMUC. Han rebut consells de professors de prestigi com Nacho Gascón, David Albet, Mariano García, Christophe Bois, Albert Julià i Jordi Francés.

A més de la seva tasca com a integrants del quartet, desenvolupen la seva tasca com a intèrprets col·laborant en formacions de renom com l’OBC, la JONC, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, la Banda Municipal de Barcelona, etc.

Han estat guardonats amb diferents premis d’interpretació de música de cambra com el 2n premi al Concurso de Juventudes Musicales de España, 1r premi al X Concurs Internacional Higini Anglès i també van ser finalistes al prestigiós Concurs Internacional de les Corts, entre d’altres. Properament realitzaran una gira pel territori espanyol de la mà de JME i debutaran a la sala principal del Palau de la Música al cicle El Primer Palau.

Si els voleu conèixer millor, seguiu el vídeo:

Comparteix