Nou èxit de la Caminada Nocturna

1389

El passat dissabte 20 de juliol, més de 300 persones van participar de la proposta de la Comissió d’Esports i de l’entitat hostaletenca Teca i Festa amb la sisena edició de la Caminada Nocturna que va incloure un recorregut de 5 quilòmetres i el sopar a la plaça de les Oliveres.

Sota una nit d’estiu i amb un ambient familiar, com cada any, els voltants de la Placeta es van anar omplint de gent que s’inscrivia i agafava l’obsequi (aquest any una polsera amb llumeta) per iniciar el recorregut suau de 5 quilòmetres. Un photocall i la possibilitat de col·laborar amb el repte #Riuadadenassos de l’hostaletenc Francesc Esteve a favor de l’entitat Pallapupas van ser les principals novetats.

Després de fer la fotografia aèria, els participants van començar la caminada per camins entre el terme dels Hostalets i Piera amb les llanternes i els frontals fins tornar a la plaça de les Oliveres on els esperava el sopar (hamburguesa completa, patates, beguda i síndria) per recuperar forces i gaudir de la trobada.

En total, pel sopar, es van repartir prop de 350 tiquets la qual cosa converteix aquest esdeveniment, un any més, en una de les propostes amb més bona resposta de l’estiu.

Més imatges prement aquí.

Comparteix