Llum verda a la variant de Piera

1719

La Generalitat presenta una sèrie de millores en una de les carreteres més utilitzades pels habitants dels Hostalets com és la carretera B-224 amb la construcció d’una variant que escurçarà l’accés a Igualada i desdoblament en trams fins de Sant Esteve a Martorell. Les obres podrien estar acabades en un termini d’uns dos anys.

Bones notícies per als veïns dels Hostalets de Pierola després que aquest dijous es presentés el projecte de les obres del desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires que es licitaran aquesta tardor. La trobada va comptar amb l’assistència dels alcaldes dels municipis afectats (Piera, els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Masquefa, Sant Esteve Sesrovires i Martorell) i preveu que els dos projectes treguin el pas de 36.500 vehicles diaris dels nuclis urbans.

L’anunci el va fer el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, en una trobada celebrada a Piera en unes obres que s’emmarquen en el programa que la Generalitat de Catalunya està desplegant per millorar la capacitat i la funcionalitat d’un dels principals eixos de comunicació entre l’Anoia i el Baix Llobregat, amb una inversió prevista de més de 80 milions d’euros fins al 2025.

Des dels Hostalets de Pierola, l’obra més esperada és la variant de Piera – amb una inversió total de 8,2 milions d’euros-, que connectarà amb la rotonda d’entrada al nostre municipi i permetrà anar a la capital de l’Anoia sense passar pel nucli de la població veïna.

Comparteix