Les obres del Centre de Serveis a la Gent Gran avancen correctament

1491

Les obres del nou Centre de Serveis a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola avancen correctament i dins dels terminis establerts.

Actualment tota la fonamentació de l’edifici està acabada, s’ha finalitzat el forjat sanitari que configura la planta baixa i s’està treballant en la resta de l’estructura arquitectònica.

El pas següent, i mentre es troba apuntalada l’estructura de l’edifici, serà la construcció dels murs exteriors del conjunt.

L’execució del projecte va ser licitat per un preu de 550.417,99€ i el preu final d’adjudicació ha estat de 480.790,12€, és a dir, amb una reducció del 12,65%.

Construccions Hostalets S.L, l’empresa encarregada de l’execució preveu un termini per finalitzar la construcció de 4,5 mesos, és a dir, l’obra haurà d’estar acabada durant el mes de juliol, tot i que el programa previst pot adequar-se a les necessitats diàries de l’execució.

Recordem que el Centre se situarà a la zona de l’antic escorxador i té com a objectiu centralitzar els serveis municipals específics i de suport a la gent gran dels Hostalets de Pierola.

Comparteix