Obres de millora d’accés amb asfalt

310
Finalitzades les obres del carrer Alzines entre Can Rovira de l’Estela i els Boscos de Can Martí que, entre altres aspectes positius, millora el trànsit tant de veïns com del bus escolar. També acaben els trams d’asfalt a Can Térmens en el seu accés al polígon de Mas d’en Pi, a l’A2 i al Bruc.
.

A les acaballes del 2020 finalitzaven dues obres d’asfalt importants com són el camí de les Alzines que va de Can Rovira de l’Estela als Boscos de Can Martí amb un total de 770 metres amb un cost de 48.339€ dels quals 17.890 han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una millora de vital importància, no només per a l’ús de vehicle privat del veïnat, sinó també perquè amb aquesta mesura millora l’accés del transport escolar per a l’alumnat dels Boscos de Can Martí.

Per altra banda també han acabat els diversos trams del camí de la urbanització de Can Térmens que comunica amb el polígon de Mas d’en Pi, amb l’autovia A2 i amb el poble veí del Bruc i ha representat una actuació de gairebé 1 quilòmetre acumulat amb un cost de 18.603€.

Aquestes obres es van adjudicar a Cofimap SL que va subcontractar-ne l’execució a Asfaltos Barcino SL.

Comparteix