Actuacions a la piscina

84

Aquest divendres finalitzen les tasques de manteniment i millora de la piscina municipal en la que s’ha posat gespa artificial, set para-sols i una vintena de gandules. es tracta d’una inversió al voltant de 80.000 euros que es completarà en unes setmanes quan està previst que es col·loquin plaques solars que donaran energia a tota la instal·lació.

Un dels aspectes més visuals de la piscina té a veure amb l’estat de l’aigua i tot l’espai que l’envolta. Concretament, en el cas dels Hostalets de Pierola tenim diferents trams per estirar la tovallola. Enguany, amb la visió d’evitar sistemes de reg i malbaratar aigua, podrem gaudir de la substitució de part de la gespa natural per una altra d’artificial amb una durada estimada d’uns 10 anys. També hi ha més zones d’ombra amb la part superior on s’hi han posat para-sols i gandules.

Per altra banda, la important inversió, al voltant dels 80 mil euros, acabarà les pròximes setmanes amb la col·locació de plaques solars per subministrar tot el sistema elèctric que afecta el enllumenat, les necessitats del bar i, també ajudarà, en el manteniment de filtres que manté l’aigua neta tot l’any.

Els costos concrets, amb IVA inclòs, han estat de 48.293.88€ per a la gespa (Sports & Landscape), 31.973.23€ que corresponen a les plaques solars (Ignosol Energies Renovables SL), 819€ de les gandules (Ferreteria Rafecas) i 1.992,87 que han costat els para-sols (Canyissos Vallès SL).

Comparteix