Oberta la rotonda i la carretera a Piera

271

Finalment, aquest dilluns 8 d’abril es va asfaltar la rotonda d’accés als Hostalets de Pierola i la carretera (BV-2243) per accedir a l’estació de tren. La previsió és que la variant entri en funcionament d’aquí a pocs dies i s’obri el trànsit per anar a Igualada evitant l’accés pel centre de Piera.   

Tot i que la previsió inicial era el dimecres 27 de març, finalment les obres d’asfalt es van fer aquest dilluns 8 d’abril degut a aspectes meteorològics i d’humitat del terreny. Així, la capa de paviment d’aglomerat asfàltic a la rotonda i a la històrica carretera que ens comunica amb Piera, va coincidir amb el tram final de la construcció de la variant que descongestionarà bona part del trànsit al municipi veí i, per altra banda, agilitzarà la circulació cap a Igualada dels hostaletencs. Paral·lelament, aquests dies té lloc, també, l’asfaltatge final de tot el tram nou, la senyalització vertical i horitzontal amb la pintura.

Les previsions actuals posen la data d’obertura de la nova variant de Piera aquest mateix mes d’abril i no hi haurà cap acte d’inauguració pel fet d’estar en període electoral.

Documentació relacionada:
Horaris transport interurbà Hostalets-Estació

Comparteix