Servei Local d’Ocupació

A qui va adreçat ?

El Servei d’Ocupació Local @gafa’t està adreçat a totes les persones del nostre municipi que cerquen feina i a les empreses del nostre municipi.

Què t’oferim ?

Des del servei @gafa’t oferim un assessorament individual i personalitzat per a la recerca de feina i per al desenvolupament professional.

OCUPACIÓ

Assessorament

Demaneu cita prèvia a través d’aquest web per tal que la oficina del Servei d’Ocupació Local es pugui posar en contacte i us pugui acompanyar i assessorar en el procés d’incorporació al mercat laboral.

Recursos per trobar feina

Ara més que mai s’ha d’estar preparat per aprofitar qualsevol oportunitat de treball que pugui sortir, hem de tenir a punt totes les eines necessàries.

EMPRESA

Ofereixes feina?

T’oferim facilitat en la col·locació de les persones inscrites en el nostre servei per tal d’aconseguir treballadors idonis.

Publica la teva oferta

Si estàs interessat en publicar la teva oferta en el nostre servei d’ocupació, posa’t en contacte amb el nostre servei.

Si estàs interessat o tens un dubte d’alguna de les anteriors informacions omple el següent formulari.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Finalitat: respondre als requeriments dels usuaris de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Com ara, respondre la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa al web.

Responsable: l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola

He llegit i accepto la Política de Privacitat