Òpera als Hostalets de Pierola: Cyrano de Bergerac

1487


Divendres, 22 de gener a les 20.15h projecció de l’òpera Cyrano de Bergerac a l’Auditori de Cal Figueres, de la ma de l’Associació per la Cultura i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Després de l’èxit de la primera sessió de la temporada d’òpera i dansa als Hostalets de Pierola arriba un nou espectacle a la pantalla hostaletenca. Es tracta de l’òpera Cyrano de
Bergerac.

La projecció de Cyrano de Bergerac correspon a la celebració del 75è aniversari del tenor Plácido Dominfgo que se celebra al Palau de les Arts “Reina Sofia” de València. A més del gran tenor, gaudirem de grans cantants com Sondra Radvanosky i Arturo Chacón i la direcció d’orquestra de Patrick Fournillier.

L’entrada a la projecció de l’òpera serà gratuïta amb aforament limitat. Es poden recollir les invitacions a la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Òpera als Hostalets de Pierola. Cyrano de Bergerac

#Òpera als #HostaletsdePierola: Cyrano de Bergerac amb Plácido Domingo ens portarà a la França del segle XVII. Agenda-ho i no t'ho perdis. Entrada gratuïta i aforament limitat. 22 de gener a les 20.15h.

Posted by Hostalets de Pierola on jueves, 14 de enero de 2016

Comparteix