Òpera als Hostalets de Pierola: La Traviata

1988

Dijous vinent, 4 de febrer, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, en col·laboració amb l’Ajuntament, oferirà la projecció en directe de l’opera la Traviata, des del Royal Opera House de Londres.

A partir de les 19.45h i de manera simultània a la representació des d’Anglaterra, els hostaletencs i totes aquelles persones que vulguin gaudir d’aquest espectacle, viuran un esdeveniment únic en el nostre entorn.

Els preus de les entrades són:

  • Col·lectius especials: 8€
  • Anticipades: 10€
  • A taquilla: 12€

Es poden fer reserves i obtenir més informació sobre la programació al web de l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola www.apchostalets.cat  o bé al telèfon 606586912 (de 10 a 12 hores).

Òpera als Hostalets de Pierola: La TraviataNova sessió d’#òpera en directe als #HostaletsdePierola. Projecció des del Royal Opera House de Londres de La Traviata de Verdi. Dijous, 4 de febrer a les 19.45h. Més info a www.apchostalets.cat. No us ho podeu perdre!

Posted by Hostalets de Pierola on jueves, 28 de enero de 2016

 

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola

TRANSPARENT NEGREL’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, neix d’un seguit de reunions mantingudes per iniciativa del departament de Cultura de l’Ajuntament, amb un grup de persones que tenen interessos professionals o particulars en l’àmbit cultural.

Entenent que la cultura és un aspecte primordial en el desenvolupament de l’ésser humà i un motor de llibertat personal, el propòsit fundacional de l’Associació és posar el món de la cultura a l’abast dels nostres conciutadans amb la difusió al nostre entorn de diferents representacions d’art, ja sigui escènic, en pintura, fotografia o literatura i, al mateix temps, donar-lo a conèixer a quanta més gent millor del nostre poble.

Inicia l’activitat amb la retransmissió de la programació de la temporada d’òpera i ballet del Royal Opera House de Londres, posant l’art líric i escènic a disposició de tothom a un preu realment accessible, popularitzant-la i traient l’etiqueta d’elitista o minoritari.

Al llarg de l’any s’informarà d’altres activitats programades, entre elles, el 1r. Concurs Fotogràfic dels Hostalets de Pierola.

De la programació d’òpera resten les següents audicions:

4 de març a les 20.15 hores: El Llac del Cignes de Tchaikowsky.

25 d’abril a les 20.15 hores: Lucia de Lammermoor de Donizetti.

8 de maig a les 20.15 hores: La Bohème de Puccini.

27 de juny a les 20.00 hores: Werther de Massenet.

Per últim, fer esment que l’Associació està oberta a la participació de qualsevol persona amb inquietuds en el món de la cultura i que estigui disposat a dedicar-hi una mica del seu temps.

 

Comparteix