Òpera i bolets, propostes de l’ACHP

829

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ofereix dues propostes coincidint amb l’inici de la temporada d’òpera i la de bolets: La retransmissió de Don Pasquale des de la Royal Opera House de Londres, dijous a les 20.30 i, per altra banda, conferència sobre bolets i salut a càrrec del Dr. Piqueras amb data per determinar.

Les retransmissions d’òpera des de la ROH que es fan a l’Auditori Cal Figueres dels Hostalets dels Pierola van ser el primer lloc de la comarca en poder-se seguir. Dijous, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola estrena temporada amb la gran òpera còmica de l’italià Gaetano Donizetti amb l’obra Don Pasquale que comptarà amb l’extraordinari baríton, Bryn Terfel, com a protagonista. Es podrà seguir dijous 24 d’octubre a les 20.30 hores a l’Auditori de Cal Figueres i es podrà fer el primer pagament de l’abonament per a tota la temporada.

La mateixa ACHP organitza una imprescindible conferència de cara a la tardor sota el títol Bolets i salut que pronunciarà el prestigiós expert Dr. Josep Piqueras, hematòleg de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. A més, és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia, soci d’Honor de la  Societat Valenciana de Micologia i l’Associació Micològica Font i Quer. És autor o coautor de més de 140 articles i de diversos capítols en llibres de medicina, toxicologia i micologia i autor d’un llibre sobre toxicologia de plantes i fongs. La conferència tindrà lloc pròximament a l’Auditori Cal Figueres després de cancel·lar-se una primera opció per aquest mateix dissabte.

Comparteix