L’òpera La Traviata omple l’auditori de Cal Figueres

2128

Dijous passat al vespre, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va oferir una nova ocasió per gaudir de l’òpera en directe amb la retransmissió de la Traviata, que s’interpretava a la Royal Opera House de Londres. L’obra original de Verdi es va poder seguir amb molt interès des de l’auditori de Cal Figueres. Un centenar d’espectadors locals, però també d’altres poblacions com Martorell, Piera o Sant Sadurní, omplien pràcticament la sala.

la traviata 2Les sessions han començat a fer-se de pagament i més de 30 abonats ja han accedit a l’oferta de temporada. I és que els assistents que viuen la qualitat d’imatge i so que els dóna aquesta experiència decideixen repetir. Destacar també el servei de bar que, en aquest cas, va funcionar perfectament en els dos entreactes que va haver-hi.
La pròxima sessió dins de la temporara d’òpera i dansa als Hostalets de Pierola està prevista per al 4 de març a les 20.15 i s’oferirà la projecció del Llac dels Cignes de Txaikovski.  Més informació sobre tot el programa d’òpera i l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, aquí.

Més imatges prement aquí.

Comparteix