L’òpera “Il Trovatore” de Giuseppe Verdi arriba als Hostalets de Pierola

1040

The Royal Opera House torna a la gran pantalla en directe des de Londres el dimarts 31 de gener amb aquesta obra mestra de Verdi.

“Il Trovatore” serà retransmès en directe a l’Auditori de Cal Figueres dels Hostalets de Pierola el dimarts 31 de gener a les 20,15 hores. The Royal Opera House de Londres presentarà aquesta obra mestra de Verdi, una punyent història d’amor, venjança i guerra plena d’emocionants àries i commovedors cors, entre els quals destaca el mundialment famós “Anvil Chorus”.

“Il trovatore” narra la història d’amor de dos amants, Manrico i Leonora, que s’entrellaça amb el destí de la mare de Manrico, la gitana Azucena, qui, al seu torn, busca venjança per l’assassinat de la seva pròpia mare per la família Di Luna.

Aquesta serà la primera reposició de la nova producció del director alemany David Bösch, que va ser aclamat per la crítica en el seu debut al juny de 2016 i que comptarà amb un magnífic elenc encapçalat per la soprano armènia Lianna Haroutounian en el paper de Leonora, el tenor americà Gregory Kunde com Manrico i el baríton ucraïnès Vitaly Bilyy com el Comte Di Luna. El públic gaudirà profundament de la representació d’aquesta coneguda òpera de Verdi, plena de passió i sang, d’amor i de venjança.

Les entrades són ja a la venda al web www.apchostalets.cat, poden reservar-se al telèfon 606586912, de 10 a 12 hores, o a la recepció del Ajuntament dels Hostalets de Pierola. També es poden adquirir directament a l’Auditori de Cal Figueres el mateix dia abans de la retransmissió.

Comparteix