Dia Internacional de l’Orgull

37

En marxa un espai participatiu per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ que té lloc aquest divendres 28 de juny. El mural virtual col·lectiu és un recull de reflexions, imatges o altres documents audiovisuals que es poden publicar directament. Enguany ja llueixen dues banderes a l’Ajuntament i a la Torre del Sr. Enric.

L’àrea d’Acció social de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha activat un mural virtual per des d’on es pot afegir contingut amb una frase, una foto o allò que us suggereixi la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ del 28 de juny. Les aportacions poden tardar uns minuts a ser validades i, en finalitzar la jornada de divendres, quedarà publicat en aquest mateix apartat amb el conjunt de totes les contribucions que s’hagin fet.

Paral·lelament s’han col·locat dues grans banderes, una a l’Ajuntament i l’altra a la Torre del Sr. Enric, amb la versió actual que inclou dues noves reivindicacions LGTBIQ+. D’una banda el marró i el negre, colors que ja s’havien utilitzat a Philadelphia el 2017 per representar la inclusió de totes les races (una reivindicació dins del col·lectiu), i de l’altra els colors rosat, blau cel i blanc, que són els que formen la bandera de les persones transgènere. La bandera LGTBIQ+ compta amb un triangle groc i un cercle morat amb la intenció de donar visibilitat a les persones intersexuals.

La commemoració d’aquest any també inclourà la il·luminació de la Torre del Sr. Enric les primeres hores de la nit.

Documentació relacionada:
Mural virtual (Padlet)

Comparteix