Otello de Verdi en directe als Hostalets de Pierola des del Royal Opera House.

681

L’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola presenta en directe aquesta òpera, on el tenor Jonas Kaufmann debutarà com Otello sobre l’escenari de The Royal Opera House el 28 de juny.

El reconegut tenor Jonas Kaufmann, farà el seu debut en el paper protagonista d’”Otello”, la dramàtica obra mestra de Verdi i una de les produccions més esperades de The Royal Opera House aquest 2017. Aquesta tragèdia es podrà veure, en directe, el proper dimecres, 28 de juny a les 20.15h als Hostalets de Pierola.

El director Keith Warner, guanyador d’un Permi Olivier, versiona el clàssic de Verdi centrant la seva visió en la dualitat entre la llum i la foscor, el bé i el mal. Sota les seves directrius, Kaufmann explorarà el col·lapse mental d’Otello davant de la sospita de traidició de la seva dona, Desdémona, interpretat per la soprano Maria Agresta.

Les entrades per Otello als Hostalets de Pierola ja es poden reservar trucant al telèfon  606586912 de 10h a 12h del matí, fins el mateix dia 28 de juny.

Comparteix