Eficiència i consum energètic

2024

Des de l’àrea de Medi Ambient es programa una jornada mensual, l’últim dijous de mes per donar informació en matèria d’eficiència i consum energètic. Per rebre aquest assessorament cal inscriure’s prèviament per correu electrònic o a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria disponible és el 25 d’abril.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix el Punt d’Assessorament Energètic el darrer dijous de cada mes de 19.00 a 21.00 hores a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria és el  dijous 25 d’abril.

El tècnic Manel Rivero, professional de l’àmbit de l’energia, assessora en matèria d’eficiència i consum energètic domèstic: plaques solars, tipologia d’aïllaments, factures de consums energètics, descarbonització de l’habitatge, tramitació de subvencions, etc.

Per apuntar-s’hi cal fer reserva prèvia a recepció de l’Ajuntament o a través de l’e-mail pae@elshostaletsdepierola.cat.  Les places són limitades i es prioritzarà l’accés, que és gratuït, per ordre d’inscripció. Abans de demanar cita cal emplenar aquest formulari amb les dades de la factura elèctrica.

 

Comparteix