Punt d’Assessorament Energètic

478

Des de l’àrea de Medi Ambient es programa una jornada mensual, l’últim dijous de mes per donar informació en matèria d’eficiència i consum energètic. Per rebre aquest assessorament cal inscriure’s prèviament per correu electrònic o a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria és aquest 29 de setembre a la tarda.

Des d’aquest mateix mes d’abril, una tarda al mes, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola habilita un Punt d’Assessorament Energètic. Serà el darrer dijous de cada mes de 18.00 a 20.30 hores a l’auditori Cal Figueres. Per qüestions de calendari, però, el desembre serà el dijous 15.

El tècnic Manel Rivero, qui ja va demostrar el seu talent didàctic en el curs de transició energètica del passat mes de febrer, assessorarà en matèria d’eficiència i consum energètic domèstic: plaques solars, tipologia d’aïllaments, factures de consums energètics, descarbonització de l’habitatge, tramitació de subvencions, etc.

Per apuntar-s’hi cal fer reserva prèvia a recepció de l’Ajuntament o a través de l’e-mail pae@elshostaletsdepierola.cat.  Les places són limitades i es prioritzarà l’accés, que és gratuït, per ordre d’inscripció. Abans de demanar cita cal emplenar aquest formulari amb les dades de la factura elèctrica.

 

Comparteix