Punt d’Assessorament Energètic

1104

Des de l’àrea de Medi Ambient es programa una jornada mensual, l’últim dijous de mes per donar informació en matèria d’eficiència i consum energètic. Per rebre aquest assessorament cal inscriure’s prèviament per correu electrònic o a l’Ajuntament. La pròxima convocatòria disponible és el 23 de febrer.

Des del passat mes d’abril, una tarda al mes, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola habilita un Punt d’Assessorament Energètic. Està operatiu el darrer dijous de cada mes de 18.00 a 20.30 hores a l’auditori Cal Figueres.

El tècnic Manel Rivero, qui ja va demostrar el seu talent didàctic en el curs de transició energètica del passat mes de febrer, assessorarà en matèria d’eficiència i consum energètic domèstic: plaques solars, tipologia d’aïllaments, factures de consums energètics, descarbonització de l’habitatge, tramitació de subvencions, etc.

Per apuntar-s’hi cal fer reserva prèvia a recepció de l’Ajuntament o a través de l’e-mail pae@elshostaletsdepierola.cat.  Les places són limitades i es prioritzarà l’accés, que és gratuït, per ordre d’inscripció. Abans de demanar cita cal emplenar aquest formulari amb les dades de la factura elèctrica.

 

Comparteix