La paleontologia, una de les protagonistes al «Descobreix l’Anoia» del Born

1278

El passat dissabte, 21 de maig, en el marc de la jornada «Descobreix l’Anoia» al Born Centre Cultural i Memòria de Barcelona, organitzat per la revista Descobrir, es van presentar les experiències turístiques a l’entorn de la paleontologia que ofereix els Hostalets de Pierola.

Els Hostalets de Pierola, a través del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic, va ser present a la jornada organitzada per la revista Descobrir al Born de Barcelona sota el títol «Descobreix l’Anoia». Tot un dia dedicat al patrimoni cultural i tradicional de la comarca i als seus recursos turístics.

El patrimoni paleontològic hostaletenc va participar de la jornada des de primera hora amb una carpa informativa i tallers. A mig matí van començar els micro-tallers de paleontologia «Fem de paleontòlegs». El nombrós públic familiar assistent a la jornada va conèixer de primera mà la importància de la paleontologia i va poder experimentar amb les rèpliques de les restes paleontològiques més importants.

Paral·lelament, membres del CRIP i de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola van informar als visitants sobre les PaleoExperiències als Hostalets de Pierola, és a dir, totes les propostes turístiques a l’entorn de la paleontologia com les P@leo_rutes i els P@leo_CapdeSetmana.

Al migdia es va efectuar l’acte inaugural de la jornada on van participar l’alcalde, Daniel Vendrell, i la regidora Marta Casas.

A la tarda, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, es va efectuar la presentació PaleoExperiències als Hostalets de Pierola. Davant d’un públic interessat en conèixer les propostes turístiques de la comarca, es va oferir una presentació que va intercalar imatges, vídeos i experimentació de les P@leo_rutes amb els assistents. En aquest cas, a més de P@leo_rutes i P@leo_CapdeSetmana, també és va presentar la proposta d’allotjament de l’alberg de Can Roviralta, la Ruta Modernista, les Rutes a Peu i els itineraris de descoberta del patrimoni natural a la plataforma i app Natura Local.

La regidora de turisme dels Hostalets de Pierola, Carme Zaragoza va declarar que «La participació en aquest acte és important, ja que ha servit d’aparador i ens ha permès arribar a molta gent que, d’una altra manera, seria difícil. Felicito a la revista Descobrir, a Anoia Turisme i a l’Ajuntament d’Igualada per l’organització. Així fem xarxa i construïm l’Anoia».

 

 

Comparteix