El PaleoTurisme convidat al Mercat d’Escapades de Barcelona

1395

Els Hostalets de Pierola és pioner en el desenvolupament d’experiències turístiques a l’entorn de la paleontologia. El PaleoTurisme esdevé una proposta innovadora que atrau a públic divers i sobretot de caràcter familiar.

Les P@leo_rutes i el P@leo_CapdeSetmana conformem un conjunt d’activitats que conviden a viure l’experiència paleontològica dels Hostalets de Pierola a través de la divulgació científica, la descoberta del territori i les noves tecnologies.

L’Agència Catalana del Turisme ha valorat la proposta hostaletenca i per això ha convidat el nostre municipi a participar en el Mercat d’Escapades, la trobada anual de les propostes turístiques a Catalunya.

Els Hostalets de Pierola organitza el taller “Fem de Paleontòlegs!“. Els participants recrearan el treball dels paleontòlegs per descobrir les restes d’espècies enterrades des de fa milions d’anys sota terra i coneixeran les espècies de primats i mamífers existents en l’època del Miocè als Hostalets de Pierola. Serà aquest diumenge de 17.00 a 19.00 hores al Passeig Lluís Companys (Arc del Triomf) de Barcelona.

Comparteix