El bus pararà a la plaça dels Països Catalans

1101

Dilluns 19 de juliol, el bus interurbà que comunica els Hostalets de Pierola amb l’estació de Piera fixarà la parada local a la plaça dels Països Catalans, a la banda del carrer Onze de Setembre. Aquest canvi representa una millora en accés i comoditat per a les persones usuàries amb un trajecte que serà més curt i directe.

Durant molts anys, la parada del bus dels Hostalets de Pierola va estar al rovell de l’ou del poble, al carrer Isidre Vallès, a escassos metres de l’Ajuntament, de la Placeta i del Casal Català. Amb el tall a la circulació de vehicles en aquest tram, els darrers temps ha estat a l’alçada del carrer Catalunya amb el de la Caseta de l’Hort, just davant de la plaça de les Oliveres.

A partir d’aquest dilluns 19 de juliol la parada es fixa en un lloc més accessible i lògic com és la plaça dels Països Catalans. Molt més fàcil per parar, un espai pla, ampli i habilitat amb marquesines. La nova ubicació, encara molt cèntrica, permetrà fer més directes els trajectes cap a Piera i els de tornada als Hostalets de Pierola i escurçar-ne el temps dels recorreguts.

 

Comparteix