Participació i bon ambient al 9è Cros escolar

1422

El passat diumenge 24 de gener va tenir lloc el 9è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola que incloïa la 14a Cursa popular i en el marc dels 64ns Jocs Escolars de l’Anoia. Tot i que al principi la temperatura era bona, un matí ennuvolat va anar refredant la temperatura que va acabar sent freda, tal com toca per l’època de l’any.

Esportivament, cal destacar la participació hostaletenca amb la victòria d’Àlex Francia en Cadet masculí i  la segona posició d’Anna Forer en femení. Van guanyar Isaac Hernández  en categoria P5, Biel Julià en P4 masculí i Sílvia Martines en P4 femení. La cursa popular, guanyada per Carlos Cervera i Imma Vázquez va tenir representació local amb la segona posició d’Imma Moreno en femení i la cinquena posició de Xavier Forner. Un any més la bona organització de l’Ajuntament i de la Comissió Esportiva, que ja hi té la mà trencada, van rebre el reconeixement dels participants i del Consell Esportiu de l’Anoia. I és que tots els corredors van rebre una ampolla d’aigua, un pot de fruita liquada i un número per al sorteig d’una bicicleta de BTT.

La puntualitat en tot moment, inflables gratuïts i servei mèdic a disposició dels participants, va fer que l’ambient fos molt bo i que l’organització ja pensi en l’edició de l’any vinent.

Podeu veure més fotografies prement aquí.

Resultats i classificació del cros escolar aquí

Comparteix