Instal·lació d’un passamà al carrer Antoni Gaudí

1039
La costa de Cal Pau Vidal, al carrer Antoni Gaudí, ja compta amb una barana per als vianants a iniciativa del departament d’Obres i Serveis i a la bona disposició de les comunitats de veïns del baix de Sant Antoni i el carrer Llevant. L’obra ajudarà a fer aquest tram de carrer costerut amb més seguretat i comoditat per part de les persones que hi facin pas.
.
Des de la regidoria d’Obres i Serveis s’ha impulsat la instal·lació d’un passamà al llarg del carrer Antoni Gaudí en el tram conegut com la costa Cal Pau Vidal. Una acció que s’ha pogut tirar endavant gràcies  gràcies a l’acord que hi hagut amb les dues comunitats de veïns que hi ha en el bloc que toca aquesta part de la vorera.
.
La mesura era un reclam de vianants que habitualment fan el tram per accedir de la plaça dels Països Catalans al centre i que dona més seguretat en aquests metres de pujada pronunciada.
.
La solució s’ha fet a través de l’encàrrec a ferrers locals amb un cost aproximat de l’obra de 1.500 euros que inclou el material, la col·locació i la pintura.
Comparteix