Torn de la caminada pels Hostalets

507

Després de les dues primeres caminades a Vilanova del Camí i a Castelldefels, aquest dimarts, el torn del cicle de passejades per a la gent gran va passar pel nostre poble. Un total de 170 persones, també de Sant Andreu de la Barca, van gaudir de la jornada i un recorregut guiat amb vistes naturals i dades d’interès.

Els veïns de les tres altres poblacions que participen en el grup dels Hostalets, dins el cicle de passejades en marxa nòrdica que organitza la Diputació amb la col·laboració dels Ajuntaments, van rebre la benvinguda de l’alcalde Gerard Parcerisas i, després d’esmorzar i uns exercicis d’escalfament van fer la caminada al nostre municipi al pas per zones agrícoles amb camps d’oliveres, vinya i, per l’època de l’any, amb l’espectacle floral que ofereixen alguns arbres fruiters com els presseguers i albercoquers.

El recorregut va estar guiat i amenitzat pel tinent d’alcalde Jordi Parcerisas que va oferir explicacions sobre l’origen del municipi i va aportat dades històriques sobre el desenvolupament i anècdotes que van ser molt ben valorades pels assistents. També va comptar amb l’acompanyament i coordinació de la regidoria d’Esports amb la seva titular, Iolanda Gallardo, i dos tècnics. A l’alçada de Can Peret els participants van poder gaudir també de les espectaculars vistes de Montserrat i d’allà es va fer tornada fins a plaça Dr Conde on es van fer exercicis d’estiraments i recuperació. Acte seguit va tenir lloc el dinar sota la carpa del pavelló on cadascú es portava el menjar i es va oferir una demostració de ball a càrrec de l’escola local de l’Anna Valls.

La pròxima parada del cicle serà el pròxim 12 d’abril a Sant Andreu de la Barca. Serà la penúltima, ja que la darrera convocatòria serà a la caminada de cloenda conjunta amb altres grups a Vilafranca del Penedès entre finals de maig i principis de juny.

Recull fotogràfic de la jornada prement aquí.

Comparteix