El Patge reial Txelín arriba als Hostalets de Pierola

2271

El Patge reial de Ses Majestats els Reis d’Orient arriba el proper dimarts, 1 de gener per rebre totes les cartes dels infants hostaletencs.

El proper dimarts a la tarda, coincidint amb el primer dia de l’any, el Patge Txelín recollirà les cartes del nens i nenes per a Ses Majestats el Reis d’Orient a les 18.30h a l’Auditori de Cal Figueres

De moment, a banda de les típiques celebracions familiars, cal destacar la inauguració del monument ‘Pau Universal’, l’obertura diària de la pista de gel, el concert de Nadal, la presentació del projecte ‘Cultura Popular Hostalets’ i el mega tió que va cagar regals als més petits a la plaça Dr. Conde el dia de Sant Esteve.

Aquests dies finalitzaran amb la inauguració de la font ornamental ‘Manneken Piss’ el dissabte i amb les celebracions de Cap d’Any dilluns,  i la visita del Patge Txelín dimarts a la tarda.

A partir de llavors, grans i petits, tindran la vista posada a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper divendres.

El divendres, 5 de gener arribarà el dia més especial d’aquestes festes. A partir de les 18.30h Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran tots els nens i nenes dels Hostalets de Pierola. Prepareu els últims desitjos i gaudiu de la nit més especia i màgica!

Tota la informació sobre les activitats previstes per aquests dies de Nadal, aquí.

Comparteix