El Patge reial Txelín arriba als Hostalets de Pierola

1177

Aquest diumenge a la tarda, coincidint amb el primer dia de l’any, el Patge Txelín recollirà les cartes del nens i nenes per a Ses Majestats el Reis d’Orient a les 18.30h a la sala del Teatre del Casal Català.

De moment, a banda de les típiques celebracions familiars, cal destacar les festes relacionades amb el caga tió i el Pare Noel a Can Fosalba, el dia 23, el Cagatió Party al bar del Casal a la nit o el mega tió que va cagar regals als més petits a la plaça Dr. Conde el dia de Sant Esteve.

cagatioAquesta setmana acabarà amb les celebracions de Cap d’Any dissabte i la visita del Patge Txelín diumenge a la tarda.

A partir de llavors, grans i petits, tindran la vista posada a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a mitja setmana que ve.

El dijous, 5 de gener arribarà el dia més especial d’aquestes festes. A partir de les 18.00h Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran tots els nens i nenes dels Hostalets de Pierola. Prepareu els últims desitjos i gaudiu de la nit més especia i màgica!reis

Tota la informació sobre els actes de Nadal i Reis aquí.

 

Comparteix