Jornada de patinatge als Hostalets

178

El passat 29 de febrer va tenir lloc la 2a Jornada de Patinatge Artístic Escolar de l’Anoia i el Baix Llobregat que va comptar amb l’organització del Club de Patinatge dels Hostalets de Pierola sota la carpa de la pista poliesportiva. La pròxima cita serà aquest mes de març a Esparreguera.

Molt bona acollida i una gran participació en la segona jornada de patinatge artístic escolar que es va disputar als Hostalets de Pierola el dissabte, últim dia de febrer. A banda de les patinadores locals també hi van assistir representants dels clubs de de Sant Andreu de la Barca, Igualada, Viladecans, Vallirana, Sant Joan Despí, Corbera, Esparreguera, Pallejà, Molins de Rei, Esplugues i La Palma de Cervelló i Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta jornada van debutar Ariadna Valle, Laia Herrando i Xavier Fanné en la categoria I5 Exhibició i cal destacar també la gran actuació de les prebenjamines que van obtenir uns grans resultats: 1a. Lola Garcia, 3a. Meritxell Camps, 7a. Laura Flo, 10a Abril Campos, 14a. Helena Pamplona, 18a. Joana Forcadell, 22a. Yessica Martín i 23a. Daniela Quintanilla.

La tercera jornada serà a Esparreguera l’últim cap de setmana d’aquest mes de març.

 

Comparteix