El patinatge artístic hostaletenc triomfa als Jocs Escolars de Catalunya

2028

Els dos equips del Club Patinatge Hostalets van pujar al podi de les corresponents categories. Molt bones sensacions per encarar el futur.

Les representants del Club Patinatge Hostalets van triomfar a les finals dels Jocs Escolars de Catalunya celebrades el passat diumenge, 27 de maig, a Vilafranca del Penedès.

El club presentava dos equips a la categoria de ‘Patinatge Artístic Xou’, un quartet de primària i un quintet de secundària.

El quartet, format per la Carla, la Laia, la Inés i l’Andrea van quedar terceres amb un molt bon exercici que va superar les expectatives.

El quintet, format per l’Anna, la Daniela, la Violeta, la Mar i l’Agnès va guanyar el títol amb una actuació gairebé perfecta que va ser la més ben valorada pel jurat.

La directora del club, Carolina Navarro, es mostra molt contenta pels resultats obtinguts i per la gran evolució i aprenentatge dels infants i joves del club. Ara toca pensar en la  temporada vinent amb l’objectiu de consolidar els equips actuals i obrir un segon grup de primària. La posada en funcionament del nou poliesportiu cobert dels Hostalets de Pierola segur que ajudarà a aconseguir-ho.

Comparteix