Arrenca el curs per al PIDCES

411
El Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) ha iniciat aquesta setmana el curs 2021-2022. Es tracta d’un servei de consulta amb presència setmanal que dona resposta a les qüestions i dubtes que afecten els joves i on es treballa per posar recursos i accions que siguin del seu interès.
.
La informadora juvenil i la tècnica de joventut dels Hostalets de Pierola van anar el passat dimecres 29 de setembre a l’Institut Escola Renaixença per presentar-se i informar de les polítiques de Joventut a l’alumnat jove de 1r i 2n curs d’ESO.
.
El PIDCES és un servei estàtic i presencial que té lloc cada dimecres durant l’hora del pati al llarg de tot el curs escolar. En aquest espai es dona resposta a les consultes que fa el jovent sobre diferents temàtiques que els interessa: educació, sexualitat, substàncies tòxiques, mobilitat internacional, gènere, etc. Aquest servei també posa al seu abast recursos i accions locals i comarcals que donin resposta a les seves inquietuds. Per altra banda, també té la funció de centralitzar els tallers i les xerrades que s’ofereixen des de l’àrea de Joventut a l’institut escola.
Comparteix