Píndoles de màrqueting digital al Consell Comarcal de l’Anoia

1349

El projecte Anoia Activa convida a una nova sessió del programa Anoia 2.0, unes píndoles formatives amb primeres espases del sector del màrqueting digital.

Aquestes càpsules estan orientades a emprenedors, PIMEs, propietaris, professionals del màrqueting, directius i consultors i tindran lloc al Campus Motor Anoia pròximament.

La primera càpsula ‘Fonaments del SEO, Google Analytics i pàgina web amb WordPress’ tindrà lloc el proper dimecres, 25 d’octubre a les 16.00h

TÍTOL DE LA JORNADA
Fonaments del SEO, Google Analytics i pàgina web amb WordPress

Format: Presencial
Horari: De 16 a 21 h.
Ponent: Tirso Maldonado Bori @tirsomaldonado de l’empresa Witcamp

Google segueix sent la principal eina de posicionament ocupant el primer lloc en el rànquing mundial d’Alexa. En aquesta jornada aprendrem els fonaments del SEO (Search Engine Optimization), el funcionament d’Analytics i la interpretació de la informació dels seus informes, i finalment, la pàgina web amb WordPress. Sempre amb l’objectiu de generar trànsit i convertir-lo a possible client.

Objectius:
Ajudar a la petita empresa, propietaris i qualsevol professional a millorar els resultats de la seva pàgina web, coneixent com s’han d’analitzar els resultats amb Google Analytics i aprenent els principis bàsics del SEO per millorar el posicionament orgànic.

Contingut:

  • Google Search Console per gestionar millor la teva pàgina
  • PageSpeed Insights de Google
  • Open Site Explorer de MOZ
  • Analytics
  • Desenvolupament d’una pàgina web amb WordPress
  • Serveis de hosting adequats

Dimecres 25 d’octubre, de 16:00h a 20:00h al Campus Motor Anoia. Entrada lliure.

Es prega confirmació d’assistència en la següent adreça de correu: info@campusmotor.eu

Comparteix