Abonaments disponibles aquest divendres

516

Aquest mes comença la temporada d’estiu de la piscina municipal dels Hostalets de Pierola amb les condicions i preus dels serveis ja disponibles. L’obertura serà el pròxim dissabte 19 de juny, per bé que es podran adquirir els abonaments i les reserves dels cursets de natació a partir del dia anterior.

A continuació podeu consultar la llista de preus i les condicions per accedir a les instal·lacions municipals de la piscina. La gestió per treure’s els abonaments es fa directament a la taquilla de l’entrada, disponible a partir del 18 de juny i opció preferible de pagament amb targeta.

Cal recordar que els menors de 14 anys només podran accedir a la piscina acompanyats d’un adult i que, d’acord amb la normativa vigent, s’haurà de seguir el protocol establert per les autoritats sanitàries d’accés i estada que estarà actualitzat en tot moment.

Per altra banda, l’horari és d’11.00 a 20.00 hores i es reservarà l’hora prèvia per a les persones que vulguin fer ús dels carrils habilitats per a la pràctica de la natació. S’estableix també que els cursets per a infants a partir de 4 anys tindran lloc del 5 al 30 de juliol i cal fer reserva del 18 al 24 de juny a les mateixes instal·lacions.

 

Comparteix