Comença la temporada

203

La piscina municipal es prepara per a una nova temporada d’estiu amb alguns canvis destacables. Les instal·lacions estan obertes fins a l’1 de setembre i es poden comprar entrades i abonaments en línia. Qualsevol dubte es pot resoldre a la taquilla de la piscina o enviant un e-mail a piscina@hostalets.cat.

A partir del dissabte 15 de juny ja es pot accedir a la piscina municipal com un dels punts de referència de l’estiu on refrescar-se i gaudir dels amics i la família. Enguany cal destacar novetats importants respecte anys anteriors com el condicionament amb herba, para-sols i gandules a la zona on fins ara no hi havia ombres.

Pel que fa a l’accés, cal destacar entrades especials per a 5 dies, que es preferible el pagament amb targeta o que els abonaments diferencien empadronats i no empadronats. Però una de les novetats més destacables d’aquesta edició és que es poden comprar entrades i abonaments a través d’Internet i que, tant l’entrada com la sortida es farà amb una polsera d’ús personal. Podeu resoldre qualsevol dubte en el procés de compra preguntant a la taquilla de la piscina, enviant un e-mail a piscina@hostalets.cat o trucant al telèfon 93 676 13 69.

Per altra banda, els cursets de natació, que també poden reservar-se i pagar per la nova App, tindran lloc de l’1 al 26 de juliol al voltant de les 16.00 hores en dos torns. En sortir de la fase 1 d’emergència per sequera, finalment els vestidors sí que estan oberts al públic però es demana fer un ús racional de les dutxes.

Els nedadors tenen carrils reservats tots els dies de 10.00 a 11.00 i de dilluns a divendres de 14.00 a 15.00. I per últim, afegir que la piscina municipal disposa de servei de bar en horari d’obertura i els vespres amb tapes, entrepans, begudes i gelats.

Documentació relacionada:
Cartell Piscina Municipal 2024
Ordenança Piscina 2024
Accés a entrades i abonaments

Comparteix