Punts d’Informació Turística als Hostalets

392
Els Hostalets de Pierola s’adhereix al conveni amb Anoia Turisme per crear un espai de coordinació i concertació estratègica del turisme entre administracions i territori. El municipi inclourà tres punts d’informació turística en els 31 establiments repartits per la comarca amb contingut d’interès localitzada a l’Anoia.
.
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola inclourà dos punts d’informació turística d’àmbit comarcal en el marc del conveni amb Anoia Turisme que coordina l’estratègia entre administracions i territori en aquest sentit. Es poden trobar a recepció de l’Ajuntament, a l’alberg de Can Roviralta i a la casa rural la Isla Verde.
.
Personal de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament ha fet la formació necessària per poder obtenir el distintiu del Punt d’Informació Turística (PIT) que acredita l’administració local com a equipament i servei de la comarca, amb coneixements sobre els atractius i l’oferta turística de l’Anoia.
.
Els Hostalets es converteix així en un punt de referència per a turistes i visitants i forma part dels 31 establiments de la comarca de l’Anoia que el tenen. El lliurament dels distintius el va fer el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Dani Gutiérrez, als diferents representants de les administracions locals i comarcals.
.
Aquest es un distintiu d’una formació anual que s’anirà renovant cada any. Des de la regidoria de Turisme s’està treballant en diferents projectes per promocionar, potenciar i donar a conèixer els atractius turístics que els Hostalets de Pierola pot oferir a visitants i al propi veïnat del municipi.
Comparteix