Punt Jove a l’octubre

293

Arriba l’octubre al Punt Jove amb un seguit de propostes especialment pensades per al sector jove amb novetats que van des de taller d’arts marcials, pintura acrílica, ensinistrament caní o educació menstrual. Les instal·lacions són punt de trobada i mantenen jornades per seguir treballant en el dia a dia.

Aquest mes d’octubre el Punt Jove ofereix un gran ventall d’activitats dirigides a la població jove del municipi. Entre les activitats més destacades trobem un tastet d’arts marcials i una sessió on es treballaran diferents tècniques amb pintura acrílica amb una novetat, la sessió s’impartirà en llengua anglesa.

A més, les referents de l’equipament juvenil han valorat positivament portar a dues figures professionals de l’àmbit socioeducatiu: una vinculada en l’àmbit de l’educació menstrual i l’altra dedicada a l’ensinistrament caní i coneixement de l’animal.

6 Comissió Jove
14 Tastet d’arts marcials
15 Taller menstruació
20 Taller ensinistrament i coneixement animal
22 Cinema de terror
25 Taller d’art
29 Taller de cuina tradicional

Amb totes aquestes activitats, el Punt Jove, emfatitza en l’oferiment d’activitats socioeducatives que siguin enriquidores per a l’aprenentatge del jovent del municipi.

Comparteix