Propostes del Punt Jove per al novembre

348

En el penúltim mes de l’any, al Punt Jove podrem trobar-nos amb un seguit de propostes especialment pensades per al sector jove amb novetats com tallers de fotografia, classes de ioga i xerrades. Les instal·lacions són el punt de trobada i mantenen el servei habitual per seguir treballant en el dia a dia.

En l’àmbit de l’oferta juvenil, el mes de novembre tindrà un curs de fotografia on el jovent podrà construir la seva pròpia càmera de fotos amb material reciclat. En aquest curs podran aprendre els conceptes bàsics relacionats amb la fotografia estenopeica i la solarigrafia. També es crearà un laboratori fotogràfic on poder revelar les fotografies.

D’altra banda, en la programació prevista s’ofereix un curs de 4 hores per a famílies amb l’objectiu de tractar temes vinculats a l’ús de les pantalles i adquirir eines per gestionar les situacions de conflicte que es puguin generar en l’àmbit familiar.

Com a novetat, també, es dedicarà una tarda de PJ al carrer on, tothom qui ho vulgui, podrà anar a la Placeta per conèixer què és el Punt Jove, què s’hi ofereix i conèixer les professionals que hi podem trobar.

Per últim, dir que la ‘Comissió Jove’ i l’activitat de ‘Reflexió al sofà’ arriben amb força i esperen totes les aportacions per gaudir d’un espai de diàleg i reflexió al voltant d’una pel·lícula.

3 Comissió Jove
10 Reflexió al sofà
12 Curs de fotografia
15 Descobrim el ioga
17 El Punt Jove surt al carrer!
19 Curs de fotografia
24 Elles

Més informació i actualització de dades a hostalets.cat/joventut.

Comparteix