Propostes del PJ per aquest juny

331

Aprofitant l’arribada de l’estiu, el Punt Jove ofereix una proposta d’activitats perfectes per gaudir al màxim d’aquest mes de juny. Comissió jove, reflexió al sofà, el tercer taller de creació de videojocs, tallers de teràmica i, fins i tot, jocs d’aigua!

Com a novetat, aquest mes tindrem dues comissions joves: una anirà destinada als joves entre 12 i 15 anys i, l’altra, per aquells joves una mica més grans (entre 16 i 18 anys). Recordeu que el PJ està obert a totes les vostres propostes, només cal que aneu a fer-les!

En motiu de la segona Pasqua, el Punt Jove estarà tancat el dilluns 6 de juny.

Tens ganes de debatre, compartir la teva opinió i el teu punt de vista? Vine a fer-ho entre crispetes a la Reflexió al sofà.

Per altra banda, aquest mes de juny tanquem el taller de videojocs amb la tercera i última sessió. Volem fer un agraïment especial al Jordi, que ens ha ensenyat aquest món i ens ha donat l’oportunitat de crear el nostre propi videojoc.

Acabem un taller però n’iniciem un altre! Tindrem dues sessions de taller de ceràmica de mans de l’Anna. Ens ensenyarà com fer anar un torn, com treballar la peça de ceràmica fins a donar-li la forma que volem i, finalment, ho pintarem.

Sabem que el millor del juny és que s’acaben les classes i, des del Punt Jove, volem celebrar l’arribada de les vacances d¡estiu amb jocs d’aigua!

Com sempre, apunta’t a aquelles activitats que més t’agradin. Escriu-nos per DM o whatsapp al número 650 98 30 81.

️En cas que hi hagi alguna persona interessada totes les activitats podran ser adaptades per a persones amb diversitat funcional.

A continuació podeu consultar les principals activitats previstes :

Dimecres  1:  Comissió Jove
Dilluns 6: Punt Jove tancat
Dimarts 7: Comissió Jove +16
Dijous 9: Reflexió al sofà
Dilluns 13: Taller de videojocs
Dilluns 20: Taller de ceràmica
Dimecres 22: Jocs d’aigua
Dilluns 27: Taller de ceràmica

Comparteix