Torna l’activitat al Punt Jove

213

La instal·lació de referència juvenil dels Hostalets de Pierola torna a la càrrega a partir d’aquest 1 de setembre amb diverses propostes per jugar, reflexionar i divertir-se, però també amb acompanyament per demanar beques, comissions o xerrada sobre l’associacionisme i l’activitat habitual.

Aquest 1 de setembre arrenca un nou curs al Punt Jove amb servei a les tardes de dilluns a divendres a les instal·lacions del carrer Anselm Clavé. Coincidint amb l’imminent inici del curs escolar 2021-2022, des de l’àrea juvenil s’ofereix acompanyament per demanar beques amb cita prèvia.

Entre les propostes concretes d’aquest mes hi ha la Reflexió al sofà el dia 3, Comissió jove per tractar diversos temes el 8, xerrada sobre associacionisme el 10, el campionat d’Speed Cards Game el 22 (amb prèvies el 17 de setembre) o una jornada d’introducció als instruments musicals el 29 (amb inscripcions fins al 17 de setembre).

Recordem que el Punt Jove és un espai obert a totes les persones joves dels Hostalets de Pierola, d’accés lliure i on tothom hi és benvingut tant per participar de les activitats programades com per aportar idees, necessitats i altres elements que ajudin a resoldre qüestions que preocupin o a donar resposta de les seves les inquietuds.

Comparteix