Febrer, amb Carnaval inclòs, al Punt Jove

632

El segon mes de l’any arriba amb força al Punt Jove que reprèn el taller de ioga, la cuina japonesa i el taller de cianotípia. La proposta ‘Composem’ amb el CEM Cal Maristany o la celebració del Carnaval són algunes de les novetats d’un febrer que no et pots perdre. Inscripcions, com sempre, presencialment o per Whatsapp.

Després d’un gener a mig gas on malauradament es van haver d’ajornar algunes activitats, aquest febrer podem anunciar les noves dates per la sessió de ioga, la tercera sessió de cuina japonesa amb @olivetiskitchen i el taller de cianotípia amb @sibux.fotografia. Recordem que us podeu apuntar a qualsevol sessió encara que no hagueu pogut assistir a les anteriors.

Aquest mes també tindrem les nostres activitats habituals com la ‘Comissió jove’ o ‘Reflexió al sofà’ i novetats molt interessants com la de ‘Composem!’ en coordinació amb el @cem.maristany, on crearem el nostre propi tema musical des de zero!

I per acabar arriba la festa i la disbauxa! I és que el febrer ens porta una de les festes més divertides de l’any… Sí, el carnaval! I al Punt Jove no ens el pensem perdre.

Què hi dius? T’uneixes a la diversió? Com sempre et pots inscriure de forma presencial o enviant un Whatsapp al 650 98 30 81. A més, sempre que calgui, les activitats es poden adaptar a persones amb diversitat funcional.

Agenda d’aquest mes:
1 de febrer: Comissió Jove
4 de febrer: Taller de ioga
7 de febrer: Taller de cuina japonesa
11 de febrer: Taller de cianotipia
14 de febrer: Reflexió al sofà
16 de febrer: Taller musical
23 de febrer: Taller musical
25 de febrer: Festa de Carnestoltes

Comparteix