Serveis de Joventut a l’institut

493
El passat divendres 4 de novembre, l’alumnat d’ESO de l’Institut Escola Renaixença va rebre informació dels serveis que, des de l’àrea de Joventut, tenen al seu abast a través d’una xerrada de la tècnica de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola amb la descripció del Punt Jove i els PIDCES.
.
Visita a l’Institut Escola Renaixença per recordar i promocionar els serveis que hi ha disponibles per al sector jove del municipi. La tècnica, Judit Álamo, va traslladar la informació del Punt Jove, l’equipament juvenil de referència dels Hostalets de Pierola on poden trobar recursos sobre l’àmbit acadèmic, laboral, habitatge, salut i mobilitat internacional. A més hi ha una àmplia programació de tallers i xerrades, espai d’oci, jocs, sala d’estudi i propostes personalitzades en resposta a les mateixes inquietuds expressades pel mateix col·lectiu de joves que hi assisteixen.
.
Per altra banda, també es va explicar el que són els Punts d’Informació i Dinamització en els Centres d’Educació Secundària (PIDCES). Un servei que s’ofereix des de l’Oficina Jove de l’Anoia als centres educatius de secundària i, durant l’hora del pati, faciliten informació juvenil presencial, programa de xerrades, reunions de delegats, campanyes informatives, assessorament acadèmic, etc.
.
Més informació, contacte i programació:
hostalets.cat/joventut
Comparteix