Pla Local de Joventut aquest divendres

1690
La jornada sobre el Pla Local de Joventut té lloc aquest divendres a la tarda en una sessió que vol ser clau per entendre i recopilar les necessitats i inquietuds dels joves del municipi. Per altra banda, continua oberta l’enquesta formulada des de la regidoria de Joventut per tenir més dades.

Aquest 15 de novembre, a les instal·lacions del Punt Jove, es farà la sessió participativa amb diferents grups de treball per conèixer, de primera mà, quines són les principals reclamacions del jovent dels Hostalets de Pierola. La convocatòria d’aquesta jornada es distribuirà en trams de 12 a 15 anys, de 16 a 18 anys i de joves de més de 18 anys.

Paral·lelament a la trobada, es pot emplenar l’enquesta en línia per recopilar les dades dels participants i donar resposta a les inquietuds i suggeriments dels joves del municipi. L’enquesta s’ha preparat des de la regidoria de Joventut i està destinada a totes les persones d’entre 12 i 35 anys que viuen als Hostalets de Pierola. Les dades s’entren de forma completament anònima i es recopilaran, un cop acabi el termini, per veure la situació actual dels Hostalets de Pierola en diferents àmbits juvenils com són l’educació, la ocupació, l’oci o l’habitatge, entre altres.

La implicació i dedicació de tots serà clau per dissenyar unes polítiques de joventut adaptades a les necessitats dels nostres joves. Podeu accedir-hi a través del següent enllaç.

 

 

Comparteix