Oberta una plaça de dinamitzador juvenil

2034

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix una plaça de dinamitzador/a juvenil en format de pràctiques remunerades.

Aquesta contractació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Immigració i confinada pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa juvenil d’Ocupació Juvenil. Podeu formular la vostra inscripció a la pàgina de la Xarxa Local d’Ocupació o enviar currículum a sllamas@anoiajove.cat (indicant a l’assumpte: Oferta Hostalets de Pierola).

Tasques específiques: 
Dinamitzador/a juvenil. Informar i orientar a joves en els diferents àmbits de la informació juvenil: treball, educació, habitatge, salut i mobilitat internacional. Dinamitzar, organitzar i gestionar la informació. Suport al personal tècnic en la programació d’activitats per a joves i en la dinamització d’aquestes activitats. Suport en la creació, organització i gestió d’activitats socioeducatives emmarcades en l’educació no formal.
Capacitats requerides:
Està inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. Tenir un títol de CFGS d’Integració Social o Animació Sociocultural o Grau en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o relacionat amb l’àmbit socioeducatiu. Competències: treball en equip, organització i planificació, iniciativa, habilitats comunicatives, flexibilitat i gestió del canvi.

 

Aquesta plaça s’activarà en el moment que el Servei d’Ocupació de Catalunya confirmi el suport econòmic suficient.

Comparteix