Estrena de ‘Plena de culpa’

82

El dissabte 4 de maig va tenir lloc la primera posada en escena de l’obra de teatre ‘Plena de culpa’ del grup local Talia 2.0 amb una sala del Casal Català plena de gom a gom. Va ser el debut de ‘Plena de culpa’, una història de vida, tragèdia, salut mental i amor amb un clar protagonisme hostaletenc que va rebre una molt bona resposta del públic assistent.

El grup de teatre Talia 2.0 dels Hostalets de Pierola va estrenar, dissabte, la nova obra ‘Plena de culpa’. Una història escrita i dirigida per l’hostaletenca Neus Sarrà que situa dues infermeres joves (Laura i Teresa) plenes de bones intencions que coneixen la Glòria, pacient de la residència psiquiàtrica on treballen. Un desafortunat passat, una joventut amb molts errors i un reguitzell de males decisions es van desgranant en una trama on els secrets de la protagonista, doblement interpretada amb la seva consciència, veuen la llum.

‘Plena de culpa’ va comptar amb la pujada a l’escenari d’una quinzena d’actors i actrius que van demostrar les seva capacitat d’interpretació amb escenes colpidores. El públic assistent que omplia la sala va valorar-ne l’actuació amb grans aplaudiments un cop finalitzada l’obra.

Documentació relacionada:
Díptic de l’obra ‘Plena de culpa’
Recull fotogràfic

 

Comparteix