P@leo_rutes. Un viatge de 12 milions d’anys.

1803

Aquest diumenge 6 de març, el projecte CRIP fa un pas més amb la inauguració de les P@leo_rutes®, un producte turístic d’última generació que combina tecnologia, ciència i coneixement del territori. Es tracta d’una aplicació per a dispositius mòbils que permetrà viatjar a 12 milions d’anys enrere i conèixer com era el territori en aquell temps i quines espècies hi vivien.

Inauguració. Programa previst:

10.00h. Arribada al CRIP. Repartiment de bosses amb refrigeri i lloguer de tauletes. L’organització no garanteix la disponibilitat de tauletes per a tothom. Us aconsellem que descarregueu l’aplicació abans de sortir de casa. Disponible des del 4 de març la versió Android i la versió per IOS.

10.30h. Parlaments i acte d’inauguració

11.00h. Inici de les rutes amb visita guiada i teatralitzada.

Què són les P@leo_rutes?

Les P@leo_rutes® són una proposta d’itineraris interactius que relacionen la paleontologia amb el paisatge existent al nostre territori. Els recursos multimèdia, 3D i el geoposicionament ens permeten retrocedir dotze milions d’anys i endinsar-nos en l’ecosistema del Miocè.

El projecte P@leo_rutes®, finançat pel Fons FEDER de la Unió Europea, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha estat executat per Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya.

El desenvolupament de l’aplicació és el resultat del treball realitzat en conjunt per tècnics informàtics, paleontòlegs i especialistes en divulgació del patrimoni cultural a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, coordinats pels tècnics del CRIP i de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. L’aplicació P@leo_rutes® és una eina de divulgació científica i un recurs turístic. Els usuaris obtindran el coneixement de les darreres recerques científiques, podran gaudir del territori actual i de l’existent fa 12 milions d’anys i coneixeran de primera mà les importants espècies que aquí visqueren i que han estat recuperades pels paleontòlegs.

Flyer_CAT_baja_v02

Flyer_CAT_baja_v02

Per a més informació sobre les P@leo_rutes, el CRIP i els Hostalets de Pierola podeu consultar la següent documentació:

 

Comparteix