PLJ: Propostes sobre la taula

747
Data important en el Pla Local de Joventut, dijous a les 19.30, amb l’exposició i debat sobre les peticions fetes pels joves a l’inici del procés. En aquesta jornada es posaran sobre la taula les propostes inicials per valorar-ne la seva viabilitat i marcar el tram final del pla.
Després de dos mesos elaborant el nou Pla Local de Joventut, des d’aquesta àrea s’ha comptat amb la col·laboració del jovent del poble, tècnics i tècniques vinculades a joventut d’una manera o altra i de diferents sensibilitats polítiques del municipi. Actualment, a la recta final del procés, s’exposaran les necessitats, dificultats, interessos i propostes expressades.
En aquest sentit, abans de decidir quines seran les principals actuacions a seguir, tothom està convidat a debatre i participar activament a la sessió de resultats aquest dijous 19 de desembre a les 19.30h a la Torre del Sr. Enric.

Per altra banda, la setmana passada el Punt Jove va portar a terme una activitat d’emancipació juvenil. Aquesta es va centrar en la intel·ligència emocional i els joves van poder ampliar els seus coneixements en aquesta matèria. Així mateix, es va generar un espai de diàleg sobre els diferents tipus d’emocions, es va treballar en equip per resoldre dificultats i es va posar sobre la taula la importància de cada una de les persones assistents en el seu propi entorn.

Aquesta setmana al Punt Jove hi trobareu també un taller d’estampació de bosses dimecres a les 17.00 i la festa pre-Nadal divendres, 20 de desembre, també  a les 17.00 hores. Si no hi estàs apuntat, a què estàs esperant? Vine i participa!
Comparteix